Uutiskirje toukokuu 2023

Aamukahvia juodessani kuuntelen kuinka eri linnut täydentävät toinen toistaan metsän sävellyksissään. He varmaan laulavat, kuinka lehtipuut taas suojaavat kotiaan vehreällä lehtipeitteellään. Tai sitten he laulavat kertoakseen päivän a la carte hyönteismenun. Yksi yhdistävä sanoma lintujen säkeistöistä löytyy. Kesä on saapunut.

Aurinko jo lämmittää

Eteläisessä Suomessa lämpötilat ovat nousseet jo auringonottokelien tasolle ja BenuTreellä olemmekin innoissamme kesän tulevista mahdollisuuksista. Muistopuiden toimitus on aloitettu ja olemmekin toimittaneet jo lukuisia Muistopuita pitkin Suomea.

Uusille lukijoille tiedoksi: Muistopuu on nuori puuntaimi, joka istutetaan läheisen tai lemmikin muistolle symboliseksi muistomerkiksi rakkaaseen ja tärkeään paikkaan. Muistopuu muistuttaa rakkaista vuosista. Muistopuu tuo myös muistamisen lähelle. Monissa tapauksissa hautausmaa, johon läheinen on haudattu, on kaukana. Hautausmaan ulkopuolelle haudattuna Muistopuun voi istuttaa Eläväksi Muistomerkiksi haudalle. Tästä voi lukea lisää linkistä: Minne voi haudata

Mukana yli 50 hautaustoimistoa

Olemme päässeet tähän mennessä esittelemään uurniamme hyvin laajalti eteläisessä Suomessa. Tarjoamamme ekologisen ja luonnonläheisen hautausvaihtoehdon on valinnut jo yli 50 hautaustoimistoa! Olemme äärimmäisen kiitollisia vastaanotosta ja palautteesta, jonka olemme saaneet, sillä tahdomme palvella hautaustoimistoja sekä omaisia parhaamme mukaan. Tahdomme kehittää toimintaamme, jotta jokainen saisi kauniin, luonnonläheisen ja oman näköisen hautauksen, niin ekologisesti kuin mahdollista. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *