Uutiskirje maaliskuu 2023

Maaliskuun aurinkoisina päivinä on mahtava viettää aikaa luonnossa. Kotimaamme värit komeilevat taivaalla ja lumessa, luonnon sitoessa värit yhteen vihreällä värikirjollaan.

Kevään odotus on meillä BenuTreella ollut vauhdikasta aikaa. Pääsimme vihdoin tutustuttamaan uurniamme sekä Muistopuu-konseptia hautaustoimistoille eri puolella Suomea, ja vastaanotto on ollut mitä positiivisin. Ketkä seuraavat meitä sosiaalisessa mediassa ovatkin jo varmasti huomanneet, että monet hautaustoimistopalveluita tarjoavat yritykset ovat ottaneet uurnamme valikoimiin. Tapaamiset hautaustoimistoissa ovat olleet todella mieluisia ja olemme iloisia siitä, miten niin monet muutkin kaipaavat luonnonläheisiä ja ekologisia hautausvaihtoehtoja Suomeen.

Maaliskuu 2023 Uutiskirje BenuTree Koivun nuppu

Muistopuut odottelevat kevättä kärsivällisesti. Talviunien jälkeen puut heräilevät hiljalleen, mutta varoen, sillä takatalven ovat aina mahdollisia. Koivut puskevat pientä nuppua sekä männyt ja kuuset venyttävät pienen pieniä oksiaan paljastaen vaaleaa uutta vartta. Ilmoitamme kaikille Muistopuun hankkineille, kun Muistopuita voi istuttaa ja alamme toimittaa niitä. Vielä täytyy odottaa sitä, että jäät ja lumet sulavat sekä maa ehtii lämmetä hieman.

Maaliskuu 2023 Avainlippu Tehty Suomessa Made in Finland BenuTree Suosi suosi suomalaista
Maaliskuu 2023 Design from Finland BenuTree suosi suomalaista

Kotimaisuus on meille BenuTreella hyvin tärkeää. Suomalaiset tuotteet sekä palvelut takaavat laadun, luotettavuuden sekä vastuullisuuden. Pidämme tätä erityisen tärkeänä nykyään, sillä globalisaation myötä ostamasi tuotteet voivat olla maailman toisella puolella valmistettuja, etkä voi olla varma kyseisen tuotannon taustoista. Onko materiaalit ekologisia? Onko tuote vastuullisesti valmistettu? Minkälaisen hiilijalanjäljen tuote jättää?

BenuTreen tuotteet ovat ansainneet kotimaisuudesta Avainlippu-sertifikaatin. Uurniemme pääraaka-aineet ovat Suomen luonnosta. Avainlippu edustaa myös kotimaista työtä, sillä uurnat valmistetaan alusta loppuun Suomessa. Tahdomme korostaa kotimaisuuden tärkeyttä ja suosimaan paikallisuutta. Näin vaikutamme ympäristöömme ja työllisyyteen. Vaikka suomalainen tuote olisikin ulkomailla Aasiassa valmistettua tuotetta kalliimpi, niin todennäköisesti tuote on laadukkaampi, vastuullisemmin valmistettu ja kestää käytössä pitempään. Jos ostamme suomalaista, tuemme tuotteiden tuotantoa Suomessa tulevaisuudenkin. On tärkeää ymmärtää, että ostopäätöksillämme on suuri vaikutus!

Sydämellisin terveisin,
BenuTree

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *