Uutiskirje syyskuu 2022

Kesän helteiden vaihtuessa syksyisiin sateisiin, oli taianomaista seurata, kuinka luontokin reagoi olosuhteiden muutokseen. Metsän tuoksu muuttui raikkaaksi ja sammaleiseksi. Linnut alkoivat valmistautua pitkään vuosittaiseen muuttoretkeen. Sienet nostivat kauniit hattunsa ylpeästi esille.

Päivitimme sivustomme

BenuTreellä olemme nauttineet syksyn alusta kehittävissä tunnelmissa. Päivitimme sivustomme etusivulle uudenlaista ilmettä selittämään puuhautausta paremmin. Saimme myös lisättyä uusia upeita kuvia uurnistamme sekä taimistamme.

Loppuvuosi tulee olemaan mielenkiintoista seurattavaa, sillä pääsimme kahden lehden haastateltavaksi. Puuhautaus oli selkeästi herättänyt myös median kiinnostusta. Ilmoitamme sosiaalisessa mediassa sekä uutiskirjeessämme heti, kun lehtijutut julkaistaan.

Puut rakastavat syksyä

Tiesitkö, että syksy on parasta istutusaikaa puille? Runsaat sateet auttavat puuntaimea juurtumaan nopeasti ja tehokkaasti. Tämän monet unohtavat, sillä Suomessa mielletään puiden istutusajaksi ainoastaan kevättä ja kesää. Puita voi kuitenkin istuttaa vielä pitkällekin syksyyn, kunnes siirrymme kylmien pakkasten puolelle.

Toivotamme rauhallista syksyn alkua!

Sydämellisin terveisin,

BenuTree

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *