Uutiskirje elokuu 2022

Heinä- ja elokuu ovat BenuTreellä menneet hienosti. Saimme heinäkuun aikana avattua verkkosivustomme ja pääsimme aloittamaan varsinaisen toimintamme.

Lämmin vastaanotto

Olemme äärimmäisen kiitollisia siitä vastaanotosta, jonka olemme jo tähän asti saaneet. Varauduimme, että monet olisivat suhtautuneet puuhautaukseen varauksella, sillä onhan tämä hautausvaihtoehtona perinteistä poikkeava. Iloksemme kuitenkin huomasimme vastaanoton olevan todella positiivista ja kannustavaa. Monet olivat selkeästi kaivanneet luonnonläheisempiä vaihtoehtoja hautausjärjestelyihin.

Puuhautaus käytännössä

Vaikka puuhautaus otettiin konseptina hyvin vastaan, monia hieman hämmensi puuhautaus käytännössä. Kuinka puuhautaus tehdään? Minne voin haudata tuhkauurnan? Voinko todellakin haudata omalle pihalleni? Tarvitsenko puuhautaukseen jotain lupia? Ymmärsimme, että meidän tulee olla hyvin selkeitä kertoessamme puuhautauksesta. Kaikki tarvittava tieto pitää olla mahdollisimman helposti saatavilla. Informaation paljoudesta johtuen tehtävä on haastava. Mutta, pala palalta sosiaalisen median ja sivustojemme päivitysten kautta aiomme parantaa informaation näkyvyyttä ja selkeyttä.

Olemme hyvin iloisia, että puuhautaus herätti niin paljon keskustelua. Visiomme on saada ihmiset keskustelemaan hautauksesta ja valitsemaan itselleen sekä läheisilleen luonnonläheinen hautaustapa. Tahdomme, että ihmiset keskustelevat hautauksesta ja pohtivat vaihtoehtoja sekä itseään, että luontoa kunnioittavalla tavalla. Elämme elämämme haluamallamme tavalla, miksemme siis tekisi samoin elämän jälkeiselle ajalle.

Toivotamme ihanaa ja aurinkoista loppukesää!

Sydämellisin terveisin,

BenuTree

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *